EOY Afschiedsbrief — Groetjes van het 82ste Bestuur!

Nu het academische jaar voorbij is, hopen we jullie met deze brief ergens op een zonnig strand te treffen, hoog in de lucht te wandelen of van de zomer te genieten met vrienden en familie.

We zijn druk bezig met het afronden van ons jaar, en we hebben nagedacht over de waanzinnige rit die het is geweest! Met 7 reizen buiten Amsterdam (en drie internationaal), het organiseren van 5 feesten, vele, vele Borrels, een Carrièredag, een Masterdag, vele gastcolleges en meer evenementen door onze 26 Commissie om nauwelijks te tellen!

We hopen dat je gebruik hebt gemaakt van een van onze diensten, zowel de diensten die we al hadden als de nieuwe die we aanboden, zoals onze VSPAssitance Pages (voor je Soft Landing, Enjoying your Stay of als je gaat opstijgen), ons nieuwe fonds Hygiëne & Seksuele Gezondheid, dat bewustzijn creëert en gratis intieme producten aanbiedt in de badkamers (met dank aan onze partners van de afdeling en CSR!), of als je hebt genoten van onze nieuwe samenwerking met TentamenTrainingen waardoor je gemakkelijk kunt reviseren!

Maar we hebben ook stilgestaan bij de minder leuke dingen. We verloren een partner, waardoor onze boekverkoop vertraging opliep. We hadden een minder dan ideale opkomst bij sommige van onze sociale evenementen en er waren ook kleine haperingen bij het plannen en organiseren van onze meer dan 80 evenementen dit jaar. We kregen echter steun van onze adviesorganen, de afdeling Psychologie, onze vrienden en het belangrijkste: jullie.

We kunnen jullie nooit genoeg bedanken voor de hoeveelheid steun die we dit jaar hebben gekregen, en elke hindernis die we hadden hebben we daardoor overwonnen. Met een stukje nostalgie hebben we hieronder een klein jaarboekje bijgevoegd, met wat foto’s van onze favoriete herinneringen!

We wensen onze opvolgers veel succes, en kunnen niet wachten op wat het 83e bestuur van de VSPA zal brengen!

We geven de fakkel met trots door, en bedanken jullie allemaal uit de grond van ons hart voor een jaar dat ons als vrienden dichter bij elkaar heeft gebracht, een jaar dat ons heeft laten leren waaruit we echt bestaan, en een jaar waar we altijd met liefde op terug zullen kijken!

 

Bekijk de Yearbook!