WekenDagenUrenMinutenSecondenEnjoy an unforgettable night!

Tromgeroffel, alsjeblieft! Eindelijk is het zover – de kaartjes voor het langverwachte VSPAxMercurius Gala zijn officieel beschikbaar, en ze beloven een avond vol verfijning en feestvreugde zoals geen ander. Dit is niet zomaar een gala; dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Dus, haal je mooiste outfit uit de kast, poets je dansschoenen op en maak je klaar om te schitteren op het meest glamoureuze feest van het jaar!

Het spektakel zal plaatsvinden bij Hanneke’s Boot, een iconische locatie die de perfecte setting biedt voor een avond vol pracht en praal. De deuren openen om 21:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om geen moment van de magie te missen.

Laten we eens kijken naar de verleidelijke ticketopties die we voor je in petto hebben. Voor de vroege vogels onder ons hebben we een speciale traktatie – Early Bird-tickets voor leden zijn verkrijgbaar voor slechts €12.45, en voor niet-leden voor €15.45. Maar wacht, er is meer! Voor degenen die wat later beslissen om deel te nemen, zijn er ook reguliere tickets beschikbaar voor €17.45 voor leden en €20.45 voor niet-leden. Welke optie je ook kiest, we beloven je een avond vol glamour en grandeur.

Maar wat krijg je eigenlijk voor je ticket? Nou, laat me je een klein geheimpje verklappen. Met je ticket krijg je toegang tot een beperkte open bar, waar de drankjes rijkelijk vloeien en de sfeer altijd opgewekt is. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook live muziek gepland staan, die je gegarandeerd op de dansvloer zal krijgen en je ziel zal laten zingen. En laten we de onvergetelijke momenten niet vergeten die je zult beleven terwijl je geniet van de betoverende ambiance en het gezelschap van gelijkgestemde feestgangers.

Tot slot willen we graag een welgemeende dank uitspreken aan onze vrienden bij ASVA voor hun steun aan ons prom. Zonder hun hulp zou dit magische evenement niet mogelijk zijn geweest.

Dus laten we samen proosten op een avond om nooit te vergeten bij het VSPAxMercurius Gala!