Wanneer je je studie psychologie hebt afgerond, ben je misschien nog helemaal niet uitgekeken op de VSPA… Toch betrokken blijven? Dit is nog steeds mogelijk!

Reünisten

Lief Oud-VSPA lid,

Grote kans dat je studententijd is weggezakt in je geheugen tot een leuke tijd in het (verre) verleden. Een tijd om nooit te vergeten, toch?

Nu heb je waarschijnlijk veel mensen leren kennen in de jaren hier op de UvA. Tijdens colleges, tijdens alle activiteiten van de VSPA of gewoon in de stad Amsterdam. Veel van die contacten gaan echter verloren op het moment dat je je bul van je Master in ontvangst neemt. En dat is natuurlijk zonde! Om deze reden bieden we iedereen die klaar is met zijn studie dan ook een speciaal lidmaatschap v.d. VSPA aan; je kan nu namelijk reünist worden. Het reünistschap betekent dat je je leven lang, of in ieder geval zolang je zelf wil, betrokken kan blijven met de mensen uit je studententijd.

Er zitten geen verplichtingen aan vast, maar het heeft wel de volgende voordelen:

  • Er is een mailinglijst waar iedereen op aangesloten zal worden.
  • Je behoudt het recht om te spreken tijdens ALV’s.
  • Eenmaal per jaar zal er een borrel worden georganiseerd vanuit de VSPA waarop alle reünisten van harte welkom zijn.
  • Optioneel is het blijven ontvangen van nieuwsbrieven en mailtjes betreffende het beleid van de VSPA.

Dus ben jij hierin geïnteresseerd, stuur dan een mailtje met ‘ik wil reünist worden’ of reunist AAN naar reunisten@vspa.nl. Vermeld hierbij ook je (post)adres, zodat we je de officiële uitnodiging kunnen toesturen.

Reünistenborrel

De VSPA organiseert heel veel evenementen voor de studenten, maar nu sinds 2009 ook één voor de afgestudeerde student: de Reünistenborrel. Dit omdat het ons van belang lijkt dat je je studiegenoten niet uit het oog verliest als je afgestudeerd of niet meer lid bent. Een manier om elkaar weer te spreken onder het genot van een borreltje. Als je afgestudeerd bent ben je dus van harte welkom!