Het gloednieuwe Wildernis Comité kondigt met trots hun eerste evenement van het jaar aan op 16 januari, waar we de natuurlijke schoonheden die Amsterdam te bieden heeft gaan verkennen!

Dit eerste evenement zal dicht bij huis zijn, waar we het Amsterdamse Bos zullen verkennen met leuke interactieve spelletjes. Een van de eerste doelen die het comité heeft gesteld was dat alle evenementen die zij organiseren toegankelijk moeten zijn – terwijl ze ook lichamelijk actief zijn, ze moeten zorgen voor binding tussen de deelnemers, waar nieuwe herinneringen moeten worden gedeeld en vriendschappen ontstaan, en ook dicht bij de natuurlijke schoonheden in en buiten de regio, waarbij het comité als beleid heeft ingesteld dat alle evenementen rekening moeten houden met regen!

Het Comité is de afgelopen weken hard aan het werk geweest om de laatste hand te leggen aan de begrotingsplannen, het creëren van de bekende leuke dingen, het plannen van de speurtocht, en het creëren van een mooie gedenkwaardige avond voor alle deelnemers, en we willen jullie van harte uitnodigen voor ons evenement op 16 januari in het Amsterdamse Bos. Houd je ogen open voor meer informatie in de komende weken, en de kaartverkoop die voor de winterstop van start gaat.

Plaats: Amsterdamse Bos, Amstelveen
Datum: Maandag 16 januari 2023
Prijs: 3€

De VSPA organiseert een speurtocht in het Amsterdamse Bos! Samen in teams los je raadsels op en verzamel je hints terwijl je het mooiste bos van Amsterdam ontdekt! Kom als eerste aan bij ons vreugdevuur, waar we je verwelkomen met warme drankjes! Het is de perfecte gelegenheid om gelijkgestemde avonturiers te ontmoeten en mensen te vinden die net zoveel van outdooractiviteiten houden als jij!
ZIE JE DAAR!