STUDYTRIP – GREECE ’23

Ben je student psychologie? Ben je gemotiveerd om een van de historische hoofdsteden van Europa en een van Europa’s meest populaire eilanden te verkennen tijdens een 9-daagse reis, waarbij je Athene & Mykonos bezoekt tijdens je meivakantie?

Ga dan mee met de Studiereis, waar je de mogelijkheid krijgt om een reis te maken door de oude en moderne wereld van Griekenland. We verkennen historische bezienswaardigheden, bezoeken Griekse universiteiten en duiken in de Griekse cultuur, evenals in het mediterrane nachtleven.

Onze eerste bestemming is Athene, waar u de kans krijgt om de Griekse geschiedenis en het moderne onderwijs te verkennen. U zult de iconische Acropolis zien en uit de eerste hand oude cultuur ontdekken zoals het tactiel museum, een interactief museum dat de mogelijkheid biedt om de geschiedenis van Griekenland te verkennen op basis van aanraking. We bezoeken ook twee universiteiten in Athene, waar u twee lezingen krijgt en de kans krijgt om professoren en studenten uit Athene te ontmoeten om inzicht te krijgen in het academisch onderwijs dat in Griekenland wordt aangeboden. Geen Griekenland reis zou compleet zijn zonder het ervaren van de heerlijke Griekse keuken, dus wees voorbereid op een bezoek aan enkele uitstekende restaurants in Athene om Gyros, Feta kaas of in Griekenland gemaakte Raki te proeven.

Na 5 dagen in Athene gaan we naar Mykonos, een eiland in de Griekse zee dat bekend staat om zijn iconische landschap en fenomenale natuur. Eerst gaan we een dagje naar het strand, waar je de kans krijgt om met je medestudenten in contact te komen via strandspelletjes. Daarna volgt een dagtocht naar de oude ruïnes van delos, een UNESCO-erfgoed en belangrijke archeologische site die ooit het centrum van de mediterrane handel was. Op je laatste volle dag in Mykonos verken je de oude haven van het eiland tijdens een wandeling, en nemen we een groepsfoto om onze reis af te ronden en onze tijd samen af te sluiten.

Onze educatieve studiereis naar Athene & Mykonos biedt een gevarieerde mix van culturele, natuurlijke en leuke ervaringen. Dus pak je koffers, sluit je aan bij onze groep van 35 gelijkgestemde studenten, en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in Griekenland!

Je ticket omvat:

1. 2 vluchten op 30.04.23 van Amsterdam naar Athene & 08.05.23 van Mykonos naar Amsterdam (Handbagage inbegrepen, extra bagage kan geboekt worden tegen een extra vergoeding).

2. 8 Hostel nachten: 5 in Athene, 3 in Mykonos

3. Veerboot van Athene naar Mykonos

4. Bustransfers van luchthaven naar hostel of hostel naar haven

5. Tickets voor musea (Akropolis, Tactueel Museum, Nationaal Archeologisch Museum en meer!)

6. Rondreis naar Delos inclusief bezoek aan het UNESCO erfgoed

7. Eerste groepsdiner

 

Schrijv je in!