Studiereis ’23 – Athens, Mykonos, Delos

De VSPA bereidt zich voor op de jaarlijkse studiereis. Dit jaar zijn de bestemmingen Athene, Mykonos en Delos. De kans om deze cultureel rijke bestemmingen te bezoeken is spannend, en we hopen waardevolle kennis op te doen uit onze ervaringen.

Zoals altijd zijn de universiteitsreizen een essentieel onderdeel van het academische programma, omdat ze een unieke kans bieden om wat in de klas is geleerd toe te passen op situaties in de echte wereld. Het verkennen van de oude ruïnes en historische bezienswaardigheden van Athene en het genieten van de zon en het eilandleven op Mykonos is iets waar we naar uitkijken. Een bezoek aan het UNESCO-werelderfgoed Delos en het leren kennen van de fascinerende geschiedenis van het eiland zijn ook zeer interessant.

Er zij echter op gewezen dat de VSPA-zaal tijdens de afwezigheid tot 10 mei gesloten zal zijn. De organisatie verontschuldigt zich voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We willen er echter voor zorgen dat de leden een veilige studieomgeving hebben. De VSPA-kamer is een essentiële hulpbron voor studenten, met snacks, verfrissingen en samenvattingen om te helpen bij de studie. Leden worden aangemoedigd om gebruik te maken van de diensten wanneer de organisatie terugkeert naar reguliere kantooruren.

Bedankt voor je begrip, en de VSPA kijkt ernaar uit om de ervaringen met iedereen te delen wanneer ze terugkeren.