Huidig Bestuur

Bestuur 2016-2017

Voorzitter - Vincent Schreuder

Hallo lieve student, ik mag je als allereerst feliciteren met het kiezen van de studie Psychologie en dan ook nog eens aan de UvA! Tot nu toe heb je alles goed gedaan en dit kan je ook nog eens een vervolg geven door lid te worden van de VSPA! Voor mij is de VSPA echt een soort tweede thuis geworden en ik hoop dat we er voor kunnen zorgen dat jij je ook zo gaat voelen. Aankomend jaar word ik voorzitter. Dit houdt in dat ik alle bestuursvergaderingen voorbereid en voorzit, contactpersoon ben voor de UvA en voor andere studieverenigingen en voor de rest het bestuur bijsta waar nodig is. Wil jij aankomend jaar iets heel vets organiseren of gewoon graag wat nieuwe mensen leren kennen? Kom dan een keer langs bij de kamer voor een biertje, een kopje koffie of een glaasje water en dan vertellen wij je graag over wat er allemaal mogelijk is binnen de VSPA! Tot snel!
Vincent (vincent@vspa.nl)


Secretaris - Hannah van der Laan

Hey aankomende psychologiestudent! Welkom op de UvA, bij psychologie en nog leuker: bij de VSPA! Ik ben Hannah van der Laan en ben dit jaar de secretaris van deze gezellige vereniging. Dit houdt in dat ik allerlei praktische zaken voor het bestuur uitvoer, bijvoorbeeld het bijhouden van de website en de Facebookpagina, mailtjes beantwoorden en de lokaaltjes reserveren voor misschien wel jouw commissievergadering! Daarnaast kun je me altijd mailen of aanspreken wanneer je een vraag hebt over de vereniging. Je zult me aankomend jaar zeker tegenkomen op onze vele borrels, feesten en andere activiteiten en uiteraard op onze gezellige kamer waar je altijd welkom bent om te komen chillen. Tot snel!
x Hannah (hannah@vspa.nl)


Penningmeester - Anne Chatrou

Hoi lieve nieuwe leden! Welkom bij de VSPA, dé studievereniging van psychologie van de Universiteit van Amsterdam! Wij organiseren ontzettend veel leuke activiteiten, zowel voor de gezelligheid als gerelateerd aan de studie psychologie. Daarnaast kun je ook altijd voor de gezelligheid langskomen bij ons op de kamer of misschien lijkt het je leuk om zelf activiteiten te gaan organiseren! Komend jaar ben ik de penningmeester van de VSPA, wat betekent dat ik me bezig ga houden met alles omtrent financiën. Ook zal ik de komende penningmeesters van de commissies gaan begeleiden en helpen, misschien wat voor jou? Tot snel!
Liefs, Anne (
anne@vspa.nl)


Commissaris Sociale Zaken - Nena Luttik

Hee lieve toekomstige psychologiestudenten/VSPA-leden, welkom bij deze super leuke en gezellige studievereniging! Ook dit 76e jaar dat de vereniging bestaat, gaan we er weer een topjaar van maken met z’n allen! Naast het studeren moeten er natuurlijk ook leuke en leerzame dingen met elkaar gedaan worden en daar zorgt de VSPA voor. Zoals ook door mijn medebestuursleden genoemd, is er een groot aantal commissies dat allerlei studiegerelateerde en sociale activiteiten organiseert! Mijn naam is Nena Luttik en ik ben komend jaar jullie Commissaris Sociale Zaken. Zoals je al op kan maken uit de naam van mijn functie, begeleid ik de sociale commissies bij het organiseren van hun activiteiten zoals een skireis, borrels, feesten, een liftweekend, jamsessies, sportevenementen en meer! Door in één van de sociale commissies te gaan (deze worden later in dit boekje nog uitgelegd) kan jij deze activiteiten zelf organiseren en zo jouw steentje bijdragen aan de VSPA. Maar dat is niet het enige, je leert ook veel andere psychologiestudenten kennen waarmee je leuke dingen gaat doen! Klinkt dit als iets voor jou? Mail dan naar mij, kom gezellig langs op de VSPA-kamer (mag sowieso altijd, vinden we alleen maar gezellig) of spreek me aan op de gang of op een borrel. Tot heel snel!
Liefs Nena (nena@vspa.nl)


Commissaris Studiegerelateerde Zaken - Richtsje Kurpershoek

Hoi lief (aankomend) lid, welkom bij de VSPA, de leukste vereniging van Nederland! Je gaat een fantastisch jaar tegemoet waarin je nieuwe kennis op gaat doen, veel feestjes viert en natuurlijk nieuwe vrienden gaat maken! De VSPA helpt je hierbij. Voor jou organiseren wij namelijk verschillende borrels, jamsessies, excursies, lezingen, reisjes, carrièregerichte activiteiten, feesten en nog veel meer! Mijn naam is Richtsje Kurpershoek en ik ben komend jaar jullie commissaris Studiegerelateerde Zaken. Samen met onze leden zal ik verschillende activiteiten organiseren waarin jij je kennis over de psychologie kan verbreden én verdiepen. Het lijkt me leuk als jij mij daarbij komt helpen! Dus houd jij ervan om kleine en/ of grote evenementen neer te zetten, wil je je CV uitbreiden of houd je gewoon van extra veel gezelligheid? Meld je dan aan voor één van de vele commissies! Dit kan door mij te mailen of door mij even aan te spreken in de bestuurskamer of op de borrel. Ik hoop jullie snel te zien!
(richtsje@vspa.nl)


Commissaris Sales en Acquisitie

He psychologiestudent! Je gaat een nieuw jaar tegemoet in een nieuwe omgeving. Spannend! En natuurlijk ga je dat gezellig met de VSPA doen. Mijn naam is Stijn Fischer en ik ben Commissaris Sales & Acquisitie binnen het bestuur. Ik zorg ervoor dat jullie zo makkelijk en goedkoop mogelijk jullie studieboeken kunnen kopen! Verder houd ik mij bezig met sponsoren werven samen met de acquisitie commissie. Binnen de acquisitie commissie leer je veel, ben je creatief bezig en leer je omgaan met grote bedrijven. Is dit wat voor jou? Kom dan zeker langs op onze kamer, spreek me aan op een borrel of een van onze andere activiteiten of mail mij! Tot snel!
x Stijn (
stijn@vspa.nl)