Vacaturebank

Maltha studiecoaching

Studiecoach

Als afgestudeerde (ortho)pedagoog kan je ingezet worden voor pedagogische ondersteuning, studiecoaching, cito-coaching en faalangstreductie-trainingen aan leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs en ondersteuning aan leerlingen met leer- en motivatieproblemen. Het betreft individuele begeleiding. Ook een combinatie met andere openstaande vacatures behoort tot de mogelijkheden.

Bezig met je master Orthopedagogiek (en afgestudeerd bachelor pedagoog) en op zoek naar een leuke bijbaan? Schroom niet en solliciteer, want ook voor jou hebben we interessante mogelijkheden!

https://www.malthastudiecoaching.nl/vacatures/vacature-afgestudeerde-pedagoog/


Maltha studiecoaching

Vestiging manager/ Senior Studiecoach

Voor één van onze vestigingen in midden Nederland zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager en ook op een Maltha insCool® studiepraktijk zoeken wij een senior studiecoach. Naast de dagelijkse studiebegeleiding van onze leerlingen ben je verantwoordelijk voor het leiden van het instituut. Daarbij horen onder andere het aansturen van de andere studiebegeleiders en bijlesdocenten.

Als vestigingsmanager ben je van maandag tot en met vrijdag aanwezig en het aanspreekpunt van een vaste groep leerlingen en hun ouders. Je hebt een brede algemene ontwikkeling. Je leert je eigen leerlingen studievaardigheden aan en controleert/ corrigeert studieplanningen.

https://www.malthastudiecoaching.nl/vacatures/vestigingsmanager-senior-studiecoach/


Emile.nu

Altijd al een groot hart gehad voor mensen die door ziekte of ouderdom extra steun kunnen gebruiken? Dan is Emile de werkgever voor jou! Als Emile wijkverpleeghulp werk je met andere studenten samen in de thuiszorg. Zo help je bijvoorbeeld ouderen met het doen van boodschappen, klusjes in het huis of steun je gewoon door gezelschap te bieden. En dit alles doe je voor een ruim uursalaris.

Interesse in deze mooie studiegerelateerde bijbaan?

http://www.emile.nu/solliciteren.html


Van de Bron

Vandebron heeft er in 2,5 jaar tijd voor gezorgd dat 100.000 mensen hun stroom niet meer van sjoemelende energiemaatschappijen, maar direct van de boer kunnen kopen! Dat is transparanter, eerlijker en duurzamer. Om ons allemaal groener te krijgen zoeken ze Flagshippers. Als Flagshipper zorg je ervoor dat er nog meer mensen overstappen op groene stroom. Ondertussen verdien je voor jezelf minimaal 100 euro per dag in een leuk team vol medestudenten.

interesse of meer informatie nodig? Ga naar vandebron.nl/jobs, laat je gegevens achter en dan wordt je gebeld voor een gesprek


Word tutor via Nimbles, een snelgroeiende start-up!

Haal jij energie uit het helpen & motiveren van leerlingen uit het basisonderwijs of voortgezet onderwijs? Geef jij graag bijles of huiswerkbegeleiding? Meld je nu aan als tutor via Nimbles!

- Bepaal je eigen uurtarief
- Bepaal je eigen werktijden
- Bepaal je eigen succes
- Geen gedoe met geld, dat regelen wij voor je!

Wil je graag meer informatie? Ga naar nimbles.com/NL-nl/tutor-worden en schrijf je in!


Schelstraete Delacourt

Komt werken als recruiter voor Schelstreate Delacourt. Dit mooie bedrijf heeft een nieuwe tak in Amsterdam geopend en is opzoek naar ambitieuze Masterstudenten. Schelstreate Delacourt houdt zich bezig met het vullen van de meest uitdagende Senior Management en Director posities voor vele grote binnen- en buitenlandse bedrijven.


Klik op de onderstaande link voor meer informatie:

https://www.scribd.com/document/334599198/Research-Consultant-Vacature-NL

Annual Insight


Annual Insight is een strategie consultant in groei. Ze helpen bedrijven en overheidsinstellingen met strategiebepaling en de uitvoering van deze strategieën.

Annual Insight is op zoek naar een Junior Analist. Je leert bij hun in korte tijd markten en ondernemingen te analyseren en hoe je dit tot een bruikbaar inzicht verwerkt voor de klant. Ben je op zoek naar ervaring als een psycholoog in een consulterende functie dan is deze baan ideaal voor jou.

Ideaal voor de Arbeids en Organisatie psycholoog.


Intresse? Mail naar Sales@vspa.nl dan bezorgen wij jouw een sollicitatiegesprek!


Vacature Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken

Wil jij met jongeren in gesprek gaan over Europese thema’s? De stem van jongeren laten horen aan politici en beleidsmakers op toonaangevende bijeenkomsten? En ben jij helemaal into Europa en Europees jeugdbeleid? Word Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken! Stel je uiterlijk 9 mei verkiesbaar via www.jongerenvertegenwoordigers.nl.

Knappekoppen

Knappekoppen is een bedrijf voor en door studenten om jullie aan passende bijbanen of stages te helpen bij gave startups! Klik op onderstaande link voor openstaande vacatures.

http://www.knappekoppenamsterdam.nl/openstaandevacatures/

Reageren? Laat KnappeKoppen weten dat jullie via de VSPA de vacature hebben gevonden!