Goed nieuws, onze aanmeldingsperiode is geopend! Je kunt Studie Actief Punten verdienen door lid te worden van een comité of op een andere manier actief te zijn tijdens je studie, en een door de decaan ondertekend certificaat verdienen als je er 15 hebt verdiend!

Weet je niet zeker welk comité bij je past? We hebben een geweldige Mindmap om uit te zoeken welk Comité bij je past op pagina 26 van ons infoboekje!

Hoe je bij een Comité aan te melden:

Stuur een motivatiebrief in, waarin je aangeeft waarom je geïnteresseerd bent in een Comité; er is geen ervaring vereist om lid te worden van een Comité en het is een leuke manier om kennis te maken met andere leden en psychologiestudenten. In het algemeen zal een comité dit jaar 2 – 3 evenementen organiseren, en je krijgt een budget toegewezen.

In de eerste vergadering wordt meer uitgelegd, maar we zijn zo benieuwd naar je komst.

Kijk in ons Info Boekje of op onze Website ‘Commissies’ pagina voor meer info over elk individueel comité, maar ik heb de CAO (Committee Affairs Officer) bijgevoegd waar je je mail naar toe moet sturen!

Voor het Carrière Dag Comité, Conferentie
Stuur je brief naar info@vspa.nl!

Voor Vrijwilligerswerk Comités, en Journalistiek Comité
Stuur je Brief naar Bruna@vspa.nl

Voor Welzijnscomité, Feestelijkheden en Activiteitencomité
Stuur je Brief naar Camila@vspa.nl

Voor Workshop Comité, Wildernis, Excursie, en Sollicitatie Comité (begint in de Winter)
Stuur je Brief naar TylerReed@vspa.nl

Voor Avonturenreiscomité, Borrel, Stedentrip, Feest, Prom, Queer, Skitrip (begint weer in het voorjaar), en het Steuncomité
Stuur je Brief naar Joella@vspa.nl

Voor Showcase Comité, Lezing, Studiereis Comité, GMA Comité (gaat open in de herfst) of het Truienproject
Stuur je Brief naar Katie@vspa.nl

 

We zijn benieuwd naar je motivatiebrief, en zien je snel!

Vang ons op in de VSPA kamer als je vragen of zorgen hebt over Commissies, je lidmaatschapsstatus, of gewoon zin hebt in een gratis kopje koffie!