WORKSHOP HACKEN 30 APRIL!

** This event only applies to Dutch students **
 
Tegenwoordig is bijna wekelijks in de krant te lezen hoe grote organisaties hun informatieveiligheid niet op orde hebben. Is het echt zo moeilijk om je te weren tegen hackers? En is het dan zo
gemakkelijk om iemand te hacken? Helaas is het antwoord op beide vragen vaak ‘ja’. Gelukkig geldt ook hier het aloude cliché: begin bij jezelf. Wat is de beste manier om je te wapenen? Door in ieder geval te weten hoe je gehackt kunt worden!
In deze workshop gegeven door Calco, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals, leer je hoe hackers te werk gaan. Zo leer je onder anderen hoe je phishing mails stuurt, inbreekt op een WiFi-netwerk en een Android telefoon hackt. Je leert begrijpen hoe een hacker te werk gaat en waar zich kwetsbaarheden voordoen. Het uiteindelijke doel is leren hoe je hacks kunt vermijden en bij je (toekomstige) werkgever kwetsbaarheden kunt spotten.
Voorafgaand zal er ook een bedrijfspresentatie zijn waarin Calco zal presenteren wie ze zijn, wat ze doen en ook wat ze voor jou kunnen betekenen!
Meld je nu aan bij