Wanneer je je studie psychologie hebt afgerond, ben je misschien nog helemaal niet uitgekeken op de VSPA… Toch betrokken blijven? Dit kan op dit moment op twee manieren: je kunt reünist worden van de VSPA, of lid worden bij onze alumnivereniging, Spectra. Hieronder meer informatie over beide opties.

Alumnivereniging Spectra

Beste oud-VSPA’er,

Sinds jaar en dag kan je als oud-VSPA’er je aanmelden als reünist bij de studievereniging VSPA. Maar vanaf 10 november 2014 kun je je nu ook aanmelden bij de alumnivereniging Spectra. Maar wat is Spectra nou eigenlijk?

Alumnivereniging Spectra is een vereniging die speciaal is opgericht voor de oud-VSPA leden. Hierbij maakt het niet uit of je nou actief of niet actief bent geweest bij de VSPA.

Spectra heeft als doel het samenbrengen van de oud-VSPA’ers en het daarmee creëren van een netwerk waarmee we met elkaar in contact kunnen blijven. Daarnaast wil Spectra ook een klankbord voor de VSPA zijn waarbij de VSPA ook advies kan inwinnen bij oud leden.

Terwijl Spectra nog maar net bestaat zijn we al druk bezig met het organiseren van activiteiten om met elkaar in contact te blijven. Zo organiseren we samen met de VSPA de reünisten-/oud ledenborrel. Een lidmaatschap bij Spectra is gratis en is niet hetzelfde als een lidmaatschap als reünist bij de VSPA.

Op dit moment bestaat het bestuur van Spectra uit de volgende leden:

Voorzitter Rick Smit
Secretaris Sabine Verschuur
Penningmeester Christian te Riet
Commissaris Ferdi de Jong

De ControleCommissie bestaat uit:

Voorzitter Rachel van Loenen
Lid Tjitse Veerkamp

Wil je lid worden van Alumnivereniging Spectra? Klik dan op de onderstaande link om naar het online aanmeldingsformulier te gaan en vul deze in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmeldingsformulier

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar spectra@vspa.nl en dan nemen we contact met je op!

Reünisten

Lief Oud-VSPA lid,

Grote kans dat je studententijd is weggezakt in je geheugen tot een leuke tijd in het (verre) verleden. Een tijd om nooit te vergeten, toch?

Nu heb je waarschijnlijk veel mensen leren kennen in de jaren hier op de UvA. Tijdens colleges, tijdens alle activiteiten van de VSPA of gewoon in de stad Amsterdam. Veel van die contacten gaan echter verloren op het moment dat je je bul van je Master in ontvangst neemt. En dat is natuurlijk zonde! Om deze reden bieden we iedereen die klaar is met zijn studie dan ook een speciaal lidmaatschap v.d. VSPA aan; je kan nu namelijk reünist worden. Het reünistschap betekent dat je je leven lang, of in ieder geval zolang je zelf wil, betrokken kan blijven met de mensen uit je studententijd.

Er zitten geen verplichtingen aan vast, maar het heeft wel de volgende voordelen:

  • Er is een mailinglijst waar iedereen op aangesloten zal worden.
  • Je behoudt het recht om te spreken tijdens ALV’s.
  • Eenmaal per jaar zal er een borrel worden georganiseerd vanuit de VSPA waarop alle reünisten van harte welkom zijn.
  • Optioneel is het blijven ontvangen van nieuwsbrieven en mailtjes betreffende het beleid van de VSPA.

Dus ben jij hierin geïnteresseerd, stuur dan een mailtje met ‘ik wil reünist worden’ of reunist AAN naar reunisten@vspa.nl. Vermeld hierbij ook je (post)adres, zodat we je de officiële uitnodiging kunnen toesturen.

Reünistenborrel

De VSPA organiseert heel veel evenementen voor de studenten, maar nu sinds 2009 ook één voor de afgestudeerde student: de Reünistenborrel. Dit omdat het ons van belang lijkt dat je je studiegenoten niet uit het oog verliest als je afgestudeerd of niet meer lid bent. Een manier om elkaar weer te spreken onder het genot van een borreltje. Als je afgestudeerd bent ben je dus van harte welkom!