This event is held in dutch

Als speciaal evenement organiseren wij samen met de Alumnivereniging, Mark Spiering en de auteur, Rik van Lunsen van ‘De Waarheid over Seks’ een boekbespreking met aansluitend een Q&A-ronde.

Het gesprek vindt plaats op 22 juni om 17:15 tot 19:00 uur in A2.07. Vanwege de beperkte capaciteit verzoeken wij je vriendelijk om je aan te melden via onderstaand formulier.

Meer informatie over de schrijvers.

Voor de seksuologen Ellen Laan (1962-2022) en Rik van Lunsen (1951) is seksueel plezier de enige zinnige uitkomst van alle voorlichting, hulpverlening en onderzoek op het gebied van seksuele gezondheid. Naast honderden wetenschappelijke publicaties schreven ze Seks! Een leven lang leren (2017). Van Lunsen is een graag geziene gast en spreker in de media, zoals Laan dat ook was.
Rik van Lunsen (1951)

Rik van Lunsen (1951)

Seksuoloog

Ellen Laan (1962 - 2022)

Ellen Laan (1962 - 2022)

Seksuoloog
” Al eeuwen denkt men dat er grote verschillen zijn tussen de seksualiteit van mannen en vrouwen: de biologische aanleg voor seksueel plezier en het opwindingsmechanisme zouden verschillen, en mannen zouden makkelijker seksueel opgewonden raken omdat hun biologische instincten gericht zijn op succesvolle voortplanting. In De waarheid over seks tonen de activistische seksuologen Laan en Van Lunsen aan dat dit onzin is. Ze gaan de barricaden op voor seksueel plezier voor vrouwen én mannen, en ontkrachten mythes over vrouwelijke en mannelijke seksualiteit als ‘verzorgers’ van Venus en ‘jagers’ van Mars. Ze geven een vernieuwende gendersensitieve en wetenschappelijke visie op seks én voegen nieuwe -betere- woorden toe aan onze seksuele vocabulaire.

Inschrijflijst

Contactgegevens

Schrijf je in voor de Boekpresentatie van Ellen Laan & Rik van Lunsen's 'De Waarheid over Seks.' Entree is gratis, en het wordt gepresenteerd op 22de Juni van 17:15 to 19:00. Er wordt na de presentatie een Q&A rondje gegeven met de schrijvers.
Naam(Required)
Email(Required)