// Veelgestelde vragen

Hallo!

Hier zijn enkele van onze meest gestelde vragen van leden van de VSPA:

// Waarom zou ik lid moeten worden?

Lidmaatschap is inclusief korting op al je Psychologie-gerelateerde studiemateriaal voor succes hier aan de UvA! Of dat nu korting is op alle Psychologie Leerboeken die je nodig hebt voor de opleiding hier aan de UvA, samenvattingen en exclusieve trainingen die door onze partners met korting worden aangeboden, of toegang tot onze evenementen, of dat nu studiegerelateerde workshops, excursies, lezingen of reizen zijn, of meer sociaal gerichte activiteiten van dutch borrels, de beroemde VSPA-feesten, ski- en stedentrips, en nog veel meer!

Krijg vandaag nog de voordelen van het lidmaatschap en het geweldige gemeenschapsgevoel via deze link..

// Hoe koop ik boeken?

We werken er elk jaar aan om ervoor te zorgen dat je al je gerekruteerde boeken krijgt, van welk jaar of welke specialisatie je ook bent. Ook zorgen we er met onze exclusieve partner voor dat je als VSPA-lid korting krijgt! (Natuurlijk kun je via onze Bookshop ook boeken tegen de gewone prijs kopen zonder lid te zijn).

Meld je aan als gebruiker hier, en volg de link naar onze Bookshop en je kunt je boeken kopen als lid met korting, of als gewone shopper!

Tip: Je kunt je boeken na gebruik ook verkopen via onze partner!

// Ik heb me aangemeld maar kon niet betalen?

Stuur ons een e-mail op info@vspa.nl, gebruik ons contactforum hierboven, of kom langs in de VSPA Room om GS.25 op REC voor ook een lekkere gratis koffie en we zoeken het voor je uit!

// Waar kan ik de Algemene Voorwaarden of het Privacybeleid vinden?

Je kunt al onze T&C’s, Restitutiebeleid en ons Privacybeleid op deze pagina vinden.

// Ik wil geen lid meer zijn

Sorry dat je ons verlaat! Zorg ervoor dat je het ‘Uitschrijven’ forum gebruikt dat je kunt vinden onder ‘Na de VSPA’ om je verzoek om de VSPA te verlaten in te dienen.

Ook word je drie jaar na je eerste inschrijving automatisch uitgeschreven. Het is daarom onnodig om het formulier ‘Uitschrijven’ te gebruiken als je na het derde jaar afstudeert.

Opgelet: Dit betekent dat je niet langer in aanmerking komt voor onze exclusieve ledenevenementen, onze kortingen en andere ledenvoordelen.

U moet uw verzoek vóór 1 september van elk jaar indienen, anders wordt u tot het volgende jaar als lid in rekening gebracht. Voor vragen of problemen kun je terecht bij info@vspa.nl.

// Kan ik mijn lidmaatschap verlengen na de 3 jaar?

We zijn zo blij dat je lid wilt blijven! We hebben een paar opties, afhankelijk van je situatie.

Je bent een vierde+ jaar Bachelors Student of een Master Student

Je kunt contact opnemen met info@vspa.nl om een exclusief 1-jarig lidmaatschap te krijgen! Dit is alleen beschikbaar voor mensen in deze situatie, anders kun je het forum “Lid worden” gebruiken, of contact opnemen met info@vspa.nl om te informeren naar je lidmaatschapsstatus of de mogelijkheden om lid te worden!

Je bent alumnus en/of je wilt er lid worden

We hebben een speciale lidmaatschapsstatus voor oud-leden en personen die geïnteresseerd zijn in een speciale lidmaatschapsstatus! Vul ons “Contact” forum in en vermeld dat je erelid wilt worden of je alumnus status wilt ontvangen! Voor vragen of problemen kun je altijd contact opnemen met info@vspa.nl!