Boekverkoop Algemeen

Algemene Informatie

De VSPA verzorgt ook de boekverkoop voor je studie. Als VSPA lid krijg je hier extra korting op je studieboeken. Wij verkopen onze boeken via de webshop van Athenaeum. We vergelijken onze prijzen altijd met de grote concurrenten om zo voor jullie de laagste prijs aan te bieden!


Bij ons geldt:

Vandaag besteld, morgen ophalen in de campuswinkel

Of

Vandaag besteld, twee dagen later thuisbezorgd.


VSPA Lidmaatschap

Om boeken te kopen moet je lid zijn van de VSPA.
Ga hiervoor naar: https://www.athenaeum.nl/studieboeken/studieverenigingen/#A-27;26.

1. Selecteer VSPA;
2. Selecteer bachelor of master
3. Eventueel: selecteer een jaar

4. Selecteer een semester
5. druk op ‘selecteer je boeken’ en op deze pagina kun je je lidmaatschap aanklikken: boven de boekenlijst kun je verklaren lid te zijn van de VSPA.
6. Indien je nog geen lid bent van de VSPA kun je onderaan de pagina bij 'lidmaatschap' kiezen tussen een lidmaatschap voor je gehele studietijd van €30, of een lidmaatschap voor één jaar van €15. Vergeet niet je lidmaatschap te verzilveren op de VSPA-kamer in gebouw G.

Noot: je hoeft geen boeken te selecteren om een lidmaatschap te kunnen kopen

7. Klik vervolgens op ‘bestellen/reserveren’.


Contactinformatie

De VSPA-kamer bevindt zich in REC G, kamer -1.25. Tijdens openingstijden is de VSPA-kamer bereikbaar via 020 - 525 790. Vragen over de boekverkoop kunnen gemaild worden naar boekverkoop@vspa.nl.


Je boeken ophalen bij Athenaeum

Als je je boeken in de campuswinkel van Athenaeum wilt ophalen kan dit altijd de dag na je bestelling. Athenaeum is elke doordeweekse dag geopend tussen 10:00 en 18:00 uur, en op zaterdag van 11:30 uur tot 17:30 uur. Op zondag is Athenaeum dicht. Het adres van de campuswinkel is Roetersstraat 41, 1018 WB Amsterdam.


Bij eventuele prijswijzigingen geeft de VSPA geen vergoeding voor reeds gekochte boeken.